Ontdek Oprechte Muziek!

Win: Crossing Border 2012 CD-pakket (update)

« Recensie: The Waxbills – When Love Comes | Live Recensie: Triggerfinger @ Vera (Groningen) »

Den Haag, Enschede en Antwerpen staan volgende week (van 14 tot 18 november), in het teken van Crossing Border. Het grensoverschrijdende festival met literatuur en goede muziek! In het kader van die muziek, mag Ekaya een CD-pakket weggeven!

And The Winner is…

Na enige pittige discussie tussen de hoofd- en eindredacteur kwam er uiteindelijk een winnaar uit de bus: Sander! Gefeliciteerd, het pakketje komt komende week naar je toe. En voor alle anderen die Crossing Border 2012 graag nog even herbeleven; Check deze mixtape (klikkerdeklik of totsj)!

Hoe het werkt
De spelregels zijn simpel. Laat onder dit bericht, of op onze facebook of Google+ pagina, in een reactie weten waarom jij dit CD-pakket wilt winnen. De meest oprechte, originele of ontroerende antwoorden maken kans.

Wat je wint
Het CD-pakket bevat een mooie selectie van Crossing Border’s finest. We hebben het dan over albums van Mark Lanegan Band, The Kyteman Orchestra, Andrew Bird en Young Man. Een mooie aanvulling op je collectie!

Crossing Border
Wil je zelf naar Crossing Border toe? Goed nieuws: Er zijn nog kaartjes te koop! Check de site van Crossing Border (zie de links hieronder) voor meer informatie en check ook zeker de blokkenschema’s voor de nodige voorpret!

Crossing Border Den Haag (14 t/m 17 november)
Crossing Border Enschede (15 & 17 november)
Crossing Border Antwerpen (17 & 18 november)

« Recensie: The Waxbills – When Love Comes | Live Recensie: Triggerfinger @ Vera (Groningen) »