Ontdek Oprechte Muziek!

Sponsor Ekaya!

Bereik een unieke doelgroep +++ Toon je oprechtheid, originaliteit en/of eigenheid +++ Help Ekaya goede en authentieke muziek te ontdekken!

Je wilt adverteren op Ekaya? Helaas… Mensen die opzoek zijn naar oprechte, authentieke muziek moet je niet lastig vallen met vervelende advertenties. Dat stoort alleen maar…
Toch, er is een manier om in het oog te springen bij de bezoekers van Ekaya: Sponsor ons!

Welgemeende muziek

De bezoekers van Ekaya volgen vooral hun eigen pad. Ze zoeken daarbij naar authenticiteit en oprechtheid. Wie aan die kenmerken voldoet kan op respect en waardering rekenen.
Vandaar dat Ekaya niet aan schreeuwerige advertenties doet… Bij Ekaya draait het om muziek, liefst van het originele en welgemeende soort.

Wie authentiek en oprecht is kan op waardering rekenen!

Ekaya heeft geen winstoogmerk. We draaien op vrijwilligers die graag over hun muzikale ontdekkingen vertellen. Dat werkt. Zelfs vanuit Japan worden albums naar de Ekaya redactie verzonden. Steeds meer auteurs schrijven mee en steeds meer fotografen leveren fantastische foto’s!

Help ons meer mensen te bereiken!

Waarom we dan toch gesponsord willen worden? Heel simpel, omdat we trots zijn op wat we doen! We willen zoveel mogelijk mensen bereiken en daarbij investeren in nieuwe mogelijkheden. Gave T-shirts bijvoorbeeld, of een gratis magazine (van papier!)…

Zonder Ekaya in de uitverkoop te doen bieden we daarom een mooie mogelijkheid om Ekaya te helpen, en de Ekaya lezer te bereiken op een manier die hem zal bevallen: oprecht en in lijn met de rest van de site!

This is what’s in it for you!

Een week lang in the picture op een zeer uitgesproken website voor een zeer specifieke doelgroep. Mensen die je niet snel iets wijs maakt. Mensen die voor eigenheid en eerlijkheid gaan. Mensen die wat over hebben voor kwaliteit en uitzonderlijkheid.

Ekaya zet zijn sponsors graag in het zonnetje!

Hoe? Middels een wallpaper. Doorgaans geven we kunstenaars een plek om de achtergrond van Ekaya te vullen, echter, deze waardevolle beeldbepalende plek gunnen we onze sponsoren natuurlijk ook! Je wilt ook graag een banner? Geen probleem!
Natuurlijk zet Ekaya zijn sponsors ook graag in het zonnetje door er een zogenaamde blogpost aan te besteden die gepaard gaat met de nodige activiteiten op het vlak van social media.

Je wilt meer weten!

Wie je voor zijn gegaan? Een voorbeeld: Explore The North, een festival opgezet mede door Jan Douwe Kroeske om mensen het Noordelijke gevoel te laten ontdekken. Een festival met internationaal vermaarde namen. Ekaya liet zich sponsoren (bekijk dit artikel) maar deed ook (onafhankelijk) verslag van het festival.

Benieuwd geworden? Mail voor de sponsormogelijkheden naar Edward[at]ekaya.nl of vul onderstaand formulier in.

[gravityform id=2 name=ContactFormulier]