Ontdek Oprechte Muziek!

Over Ekaya.nl

Quick links: Contact / Adverteren / Muziek uploaden

Ekaya.nl staat voor muziek. Oprechte muziek. Daarbij ligt de focus op het ontdekken en delen. Door dagelijks vol enthousiasme recensies, audio, video, interviews en foto’s te plaatsen wil Ekaya.nl muzikale ervaringen uitwisselen.

Alleen… Over smaak valt niet te twisten! En toch doen we dat op Ekaya.nl. Graag zelfs! Vandaar dat er een brede verzameling aan genres singer-sogwriters, DJ’s, bands en producers voorbij komen. Alternatief? Ook ja! Vaak ook vooruitstrevend, onafhankelijk, artistiek; Indie!
Alles wat op Ekaya.nl voorbijkomt is voorzien van relevante achtergrondinformatie en de persoonlijke (onderbouwde) mening van een recensent.

Podium

Ekaya.nl is niet zomaar een blog. Zie het eerder als een podium. Ben je muzikant dan kun je backstage je alternatieve, vooruitstrevende en/of artistieke muziek uploaden. Want op ons mainstage is voor talent altijd wel een plekje te vinden. Van een geluidslimiet is daarbij geen sprake, daarom laten we die muziek ook horen via Soundcloud en bazuinen we alles rond via twitter en facebook. Of wat dacht je van Google+?

Ekaya interviewt Other Lives

Ben je een beeldend kunstenaar, of heb je toevallig een fantastische foto gemaakt die helemaal bij Ekaya.nl past? Toon dan je werk aan duizenden bezoekers en upload een wallpaper.
Ekaya.nl steunen kan trouwens al vrij simpel door ons leuk te vinden op facebook!

Doe mee!

De kracht van Ekaya zit hem in enthousiasme en liefde voor muziek. Dat begon in 2008 met een enkeling, maar na een tijdje sloeg de vonk ook over op meerdere liefhebbers van indie muziek. Ekaya.nl beschikt inmiddels over een volwaardige redactie van enthousiastelingen.
Ook jij kunt meehelpen. Of je nu mee wilt schrijven, je band wilt promoten of op Ekaya wilt adverteren. Hier enkele handige links:

Handige pagina’s: Contact / Adverteren
Jouw input op Ekaya.nl: Muziek uploaden / Wallpaper uploaden
Social Media: Facebook / Twitter / Google+

Contact formulier

[gravityform id=2 name=ContactFormulier title=false description=false]