Ontdek Oprechte Muziek!

Nieuws: Het roer gaat om!

« Recensie: Ryan Adams – Ashes And Fire | Recensie: Plaid – Scintilli »

Binnenkort verschijnt op Ekaya de duizendste post. Da’s geen reden voor een feestje, maar wel voor werk aan de winkel! Na ons een tijdlang zeer bescheiden te hebben opgesteld wordt het tijd om de zaken anders aan te pakken. Ekaya ziet zichzelf niet langer als muziekblog, Ekaya wordt een online indie poppodium.

Dit wordt anders:

Ekaya liet je tot nu toe al kennis maken met prachtige en/of vooruitstrevende authentieke popmuziek. Dat blijft zo, alleen dan beter! Aanstaande woensdag (12 oktober 2011) krijgt Ekaya een nieuwe jas aangemeten.

Hierin komt de beleving van muziek centraal te staan. Nog meer dan nu het geval is. En zoals je van een waar poppodium zou verwachten komt er ook een backstage ruimte, speciaal voor muzikanten.

De beleving wordt compleet gemaakt door gave wallpapers die worden aangeleverd door fotograven en kunstenaars. Reclame? De google advertenties verdwijnen! In plaats van die reclame wordt er plek ingeruimd voor sponsoren. Bedrijven of instanties die Ekaya willen steunen vanwege het eigenzinnige vooruitstrevende en enthousiaste karakter krijgen de mogelijkheid om hun naam aan Ekaya te binden.

Logo

Ons oude logo gaat de deur uit! Hiervoor in de plaats komt een logo wat veel representatiever voor ons is. Een even simpel als effectief logo dat eigenwijsheid en tegendraadsheid uitstraalt!

Ik hoop je nog vaak tegen te komen op dit nieuwe online podium! Van alle goede muziek die er wordt gemaakt op de wereld hoopt Ekaya je met een groot deel kennis te laten maken! Op Ekaya ontdek je (opr)echte nieuwe muziek!

Alvast een impressie:

« Recensie: Ryan Adams – Ashes And Fire | Recensie: Plaid – Scintilli »