Ontdek Oprechte Muziek!

Nieuws: 1e [PIAS] NITES in Nederland

« Video: The SelfEmployed – Lost | Video: Wilco – Born Alone »

In Belgie zijn ze al een tijdje een begrip: [PIAS] NITES. Ze staan garant voor, zoals Pias dat omschrijft: “(…) eclectisch muziekavontuur waarbij de bezoekers van vroeg in de avond tot diep in de nacht worden meegenomen in een meeslepend geheel van genres en stijlen.”

Klokgebouw

Klinkt goed! Nog beter: Vrijdag 9 december is de eerste [PIAS] NITES in Nederland en wel in Eindhoven. De lokatie? Het Klokgebouw in Eindhoven. Eerder zijn daar al festivals gehouden als STRP festival, Speedfest en Awakenings.

De eerste namen liegen er niet om: dEUS – met het splinternieuwe album ‘Keep You Close’ in de achterzak; opzwepende Franse technobeats van Vitalic, Crystal Fighters – bekend van de mega zomerhit ‘Plage’; Pete Philly – die veel zal spelen van zijn binnenkort bij [PIAS] te verschijnen album ‘One’ en het Belgische Balthazar dat na hun succesvolle debuutplaat weer middenin het opnameproces zit van een nieuw album met vele prachtige indieliedjes.

Voorverkoop

Vanaf zaterdag 10 september 9.00 uur kun je kaarten kopen via www.piasnites.com. Kaarten kosten 32,50 euro exclusief servicekosten. Verder zijn de kaarten in Nederland te koop bij de vestigingen van Primera en in België bij de Free Record Shop. Kaarten kosten bij de dagkassa 37,50 euro.

« Video: The SelfEmployed – Lost | Video: Wilco – Born Alone »