Ontdek Oprechte Muziek!

Calling it quits

« Audio Upload: Theo Sieben – Dig A Hole | recensie:John Grant-Pale Green Ghosts »

Ik vind het geen makkelijke beslissing, maar helaas moet ik hem nemen: Ik stop met Ekaya.nl. Klote, want ik vind het erg tof om muziek te ontdekken en te beleven om dat vervolgens te delen. Nog meer klote omdat ik met Ekaya volgens mij iets heel gaafs heb opgebouwd waar ik enorm veel aan te danken heb.

De reden waarom ik stop: Ik heb niet genoeg energie. Het lukt me niet meer om met regelmaat recensies en interviews te schrijven. Het lukt me ook niet meer om iedereen die me promo’s toestuurt de aandacht te geven die ze toekomt. Helaas kan ik met Ekaya.nl niet in mijn levensonderhoud voorzien; Ik moet prioriteiten stellen…

Een ding weet ik wel: It was a bloody great ride! Ik heb ontzettend veel geleerd; van web design en development tot schrijven, van contacten leggen en onderhouden tot het opbouwen van goed fungerende social media kanalen.
Ik heb leuke mensen leren kennen die met veel passie muziek maken, promoten, concerten organiseren etc. Bovenal heb ik muziek nog nooit zo intens beleeft als de afgelopen vijf jaar.

Bedankt iedereen. Rock on!

PS: Ekaya blijft wellicht operatief… Later meer.

« Audio Upload: Theo Sieben – Dig A Hole | recensie:John Grant-Pale Green Ghosts »