Ontdek Oprechte Muziek!

Video: Social Distortion – Machine Gun Blues

« Video: Hot Hot Heat – No Applause Allowed | Review: Royal Bangs – Flux Outside »

De leden van Social Distortion (Social D voor intimi) zijn niet enkel muzikanten, je kunt ze nu ook als heuse filmsterren beschouwen. Goed, hun acteertalent zal het niet halen bij Steve Buscemi, hun initiatief tot het maken van een korte film als videoclip bij de single ‘Machine Gun Blues’ is desalniettemin lovenswaardig.

De korte film ‘Machine Gun Blues’ speelt zich af in 1934 in Los Angeles met het beroemde Union Station in het centrum van de stad en de omliggende gebieden als decor. Mike Ness en zijn ‘Blood and Sorrow’ bende beroven op nogal brute wijze een bank. De FBI is hun echter al snel op het spoor. De bende wordt achtervolgd over stoffige, rulle wegen naar hun schuilplaats alwaar een explosieve krachtmeting plaats vindt.

In navolging van het uitkomen van hun nieuwe album ‘Hard Times and Nursery Rhymes’ zal Social Distortion in 2011 op verschillende plekken in Europa te zien zijn. De band staat in Paradiso (Amsterdam) op 22 juni en op 3 juli spelen de punkers op het Belgische Rock Werchter.

« Video: Hot Hot Heat – No Applause Allowed | Review: Royal Bangs – Flux Outside »