Ontdek Oprechte Muziek!

Video: Oh, Brave Wide Eyes – Purpose and Place

« Video: Alcoholic Faith Mission – Running With Insanity | Recensie: We Are Augustines – Rise Ye Sunken Ships »

Oh, Brave Wide Eyes is een band uit Utrecht die zich niet achter techniek verschuilt en wars is van teveel invloed van een producer. EP ‘The Tascam Recordings’ is  (de titel verraadt het al) analoog opgenomen. ‘Purpose and Place’ bewijst in ieder geval dat dat prima klinkt!

Dit is indie folk van een puur en eerlijk soort. De basis staat. Alleen ervaring en tijd zouden het nog beter kunnen maken.
Heel misschien zou een iets bredere muzikale aankleding (strijkers en percussie) kunnen bijdragen aan een vollere, meer dramatische sound? Het zou geen afbreuk doen aan de authenticiteit. Tja, artistieke keuzes…

Ben je na het bekijken van de video ‘Purpose and Place’ enthousiast geworden over het werk van Oh, Brave Wide Eyes? Ga dan naar de bandcamp pagina van deze band en luister en download ‘The Tascam Recordings’ in zijn geheel. Het kon wel eens het startpunt zijn van een prachtig muzikaal avontuur!

Leuk weetje over de video: Het is de eerste in een serie van vier. ‘Purpose and Place’ is gemaakt door de Berlijnse Dariuz Voltra. De komende clips zullen worden gemaakt door filmmakers uit andere Europese steden. Samen maken ze ‘The Tascam Recordings’ tot een afgerond project.

« Video: Alcoholic Faith Mission – Running With Insanity | Recensie: We Are Augustines – Rise Ye Sunken Ships »