Ontdek Oprechte Muziek!

Shorties: Soundcloud, Beady Eye, Feist

« Review: Maserati – Pyramid Of The Sun | Video: Those Dancing Days – Fuckarias »

+++ Nu Ook Opnemen Met Soundcloud +++

Soundcloud is voor audio wat Youtube is voor video. Het online platform was er tot nu toe vooral voor muziek makers (waaronder Foo Fighters en Caribou). Vanaf vandaag echter kan daar verandering in komen, Soundcloud biedt namelijk de mogelijkheid aan om geluid op te nemen via de site en via een geüpdatet versie van de iPhone App.

Soundcloud lijkt zich daarmee te gaan richten op een veel breder segment dan muzikanten alleen. Zo kun je vanaf nu bijvoorbeeld je eerste versie van een gedicht direct delen met je vrienden, of je kunt laten horen hoe verschrikkelijk luid de hond van de buren klinkt. Maar het gaafst is het natuurlijk dat je je net nieuw gecomponeerde song kunt laten luisteren aan je fans!

Het wachten is op een Soundcloud App voor Android…

+++ Beady Eye Snel Uitverkocht +++

De Amsterdamse liveshow van Beady Eye is binnen enkele uren na de start van de voorverkoop uitverkocht. Op 21 maart zal Beady Eye optreden in Amsterdam. Nederland is verkozen als één van de zes landen waar de band een optreden zal geven.

Voor de Nederlandse fans zal het de eerste keer zijn dat Beady Eye live op het podium te zien is. De show is extra speciaal omdat deze in poptempel Paradiso plaats zal vinden, een plek waar de bandleden van Beady Eye (Liam Gallagher, Gem Archer, Andy Bell en Chris Sharrock) lang niet meer zijn geweest. De liveshows zijn bekend gemaakt na de overweldigende reacties op gratis download van het eerste nummer ‘Bring The Light’.

+++ Gratis Download Feist +++

Ter ere van het uitkomen van de docu ‘Look At What The Light Did Now’, vol met muzikaal materiaal over Feist, geeft Amazon een gratis MP3 weg!

Het betreft hier een live versie van het nummer ‘My Moon By Man’ (Video). Wees er snel bij, Amazon biedt dit soort aanbiedingen vaak maar zeer tijdelijk aan…

Download ‘My Moon By Man’

« Review: Maserati – Pyramid Of The Sun | Video: Those Dancing Days – Fuckarias »