Ontdek Oprechte Muziek!

Shorties: Metric, Noah And The Whale, The Dead Trees

« Review: Nom De Guerre – Love Thy Neighbour | Review: Groove Armada – White Light »

+++ Noah And The Whale Kondigt ‘Last Night On Earth Aan’ +++

Noah And The Whale heeft met het debuutalbum ‘Peaceful, the World Lays Me Down’ (2008, de heren waren toen nog maar 21!) flink succes gehad. Een jaar later kwam de band al met een nieuw album op de proppen, ‘First Days Of Spring’. Op dit album wist de band zijn sound verder te ontwikkelen.

De voorraad indie folk waaruit deze Engelse band mag putten is nog lang niet op, we zijn dan ook verheugd je te mogen meedelen dat er nog een album op komst is: ‘Last Night On Earth’. Het wordt verwacht in maart 2011. Meer concurrentie voor bands als Mumford & Sons dus, bovenal meer goede muziek voor de liefhebber!

+++ Gratis Single The Dead Trees +++

Dus jij houdt van Pavement achtige indie rock? Goed nieuws, in dat genre lopen er nogal wat bands rond!

‘The Dead Trees’ is een band uit de VS die net een nieuwe single uit heeft genaamd ‘Back to L.A.’. Lekker naieve zonovergoten rock en gratis te downloaden bovendien!

Klik hier voor de gratis download (via Pitchfork)

+++ Metric Blijft Onvermoeibaar ‘Fantasies’ Promoten +++

In april 2011 is het 2 jaar geleden dat Metric’s album ‘Fantasies’ (album art bovenaan) uit kwam. Een goed album, maar om dan na meer dan een jaar nog steeds bij TV shows langs te moeten komen, wordt dat niet een beetje een wanvertoning?

Tja, eigenlijk valt dat in het geval van Metric heel erg mee! De band klinkt nog hartstikke fris en bovendien nog een stuk viruozer! Check onderstaande video en je begrijpt het.

« Review: Nom De Guerre – Love Thy Neighbour | Review: Groove Armada – White Light »