Ontdek Oprechte Muziek!

Shorties: Ekaya 2 jaar, Ryan Adams, Beady Eye

« Video: Wintersleep – Preservation | Video: Patrick Wolf – ‘Time Of My Life’ »

+++ 2 Jaar Ekaya +++

Yes, Ekaya is jarig! Op 10 november 2008 werd de eerste review geplaatst. Sinds die tijd zijn we onvermoeibaar doorgegaan. Eerst alleen recensies, nu ook nieuws, video’s en luisterlijsten.

De afgelopen jaar is het uiterlijk van de site meerdere malen aangepast. Soms rigoureus, som subtiel. Altijd met de opzet de site te verbeteren. Dit gaat niet veranderen. De plannen voor een nieuw design liggen klaar, alsook de plannen voor uitbreiding van de site op andere terreinen.

De afgelopen 2 jaar hebben we een hoop (indie) muziek mogen ontdekken, en een hoop interessante, enthousiaste mensen mogen ontmoeten. Dat smaakt naar meer! Daarom hopen we ook jou, beste bezoeker, nog vaak terug te zien om je een hoop nieuwe muziek te laten ontdekken!

+++ Ryan Adams Blaast Label Nieuw Leven In +++

Het label PAX•AM was altijd de thuisbasis voor Ryan Adams & the Cardinals. De laatste tijd werd er niet veel van dit label vernomen.

Tot nu toe dan. Ryan Adams brengt het album ‘Orion’ (zie album art bovenaan) opnieuw uit! Daarna zal er nog een Ryan Adams & the Cardinals dubbel-LP uitkomen met materiaal opgenomen in 2007 tijdens de Easy Tiger sessions. Het gerucht gaat dat dit een heuse rock opera gaat worden!

+++ Gratis Song Beady Eye +++

Beady Eye, is een band gevormd rond Liam Gallagher (juist, Oasis…) Deze nieuwe band komt volgend jaar met een debuutalbum op de proppen.

Natuurlijk ben je erg benieuwd of dat dan ook ergens naar klinkt. Welnu, het eerste nummer op dat album ‘Bring The Light’ (zie video) is gratis te downloaden!

Klik hier om naar de download pagina te gaan (klik)

« Video: Wintersleep – Preservation | Video: Patrick Wolf – ‘Time Of My Life’ »