Ontdek Oprechte Muziek!

Shorties: Dave Grohl, Dry The River, Nine Inch Nails

« Video: Banjo Or Freakout – 105 | Listen: Violens – Amoral »

+++ Dave Grohl acteur in muppet film! +++

2011 belooft een veelbelovend jaar te worden voor Dave Grohl. De Foo Fighters gaan een nieuw album uitbrengen, maar er zit nog meer in het verschiet voor de frontman: hij gaat meespelen in de nieuwe muppet film!

In de film (die overigens pas in november 2011 in de USA uitkomt) zal Grohl Animal vervangen op de drums. Animal moet namelijk naar anger management…

Ook erg cool: Op het nieuwe album van Foo Fighters gaat ook Krist Novoselic (Je weet wel, van Nirvana!) een nummer meespelen. Good Times!

+++ Gratis MP3’s Dry The River+++

Dry The River is een band waar je in de toekomst nog veel gaat horen. De band zweeft ergens tussen Jeff Buckley, Andrew Bird en Simon & Garfunkel in. Nu ja, we kunnen je gaan vervelen met heel veel nutteloze info, beter is het als je zelf download, luistert (via de soundcloud widget) en oordeelt!

Naar de Download (klik)

Dry The River EP Sampler by Dry The River

+++ Koop originele Nine Inch Nails demo’s! +++

Ooit, toen Nine Inch Nails nog een One Inch Nail was (heel erg flauw inderdaad) nam de band nog demo’s op. Dromend van succes, net als zovele andere bands. Die demo’s werden opgenomen op cassettebandje.

De demo voor het in 1989 uitgekomen ‘Pretty Hate Machine’ is in de handen gekomen van drummer Martin Clive Atkins. Deze verkoopt hem via ebay. De opbrengst gaat naar een goed doel. Hoe het klinkt? Check de Soundcloud widget onder dit artikel!

« Video: Banjo Or Freakout – 105 | Listen: Violens – Amoral »