Ontdek Oprechte Muziek!

Shorties: Arcade Fire – Dan Bern – Klifton Filente

« Review: Cage The Elephant – Thank You Happy Birthday | Video: The Pass – Walk Away »

+++ Arcade Fire Heerst! +++

Kunnen we stellen dat Arcade Fire de wereld heeft veroverd? Tja, de feiten spreken voor zich: ze zijn elke dag op 3FM te horen en hun laatste album, The Suburbs verkocht (digitaal) als een tierelier!

Er is een wapenfeit dat wel heel erg op wereldheerschappij lijkt: De Canadese band zal optreden op de Grammy Awards (13 feb). Bij een optreden alleen zal het waarschijnlijk niet blijven, Arcade Fire is genomineerd voor 3 Grammy’s, waaronder de Album of the Year award.

+++ Gratis MP3 Dan Bern +++

Sinds 1997 is singer/songwriter Dan Bern aan de lopende band albums aan het produceren. Binnenkort gaat deze maatschappij kritische man op toer door de VS. Ter ere van deze toer wordt er een gratis live MP3 van hem weg gegeven!

Download de mp3 ‘Grandpa’ hier.

+++ Gratis Album Klifton Filente +++

Dat je de band Klifton Filente niet kent, zal niemand je aanrekenen. Dat je ze na het lezen van deze shorties nog steeds niet kent, kan niet anders worden omschreven als een gemiste kans!

Klifton Filente is een Zweedse band zonder platen contract, die desalniettemin van een behoorlijk niveau is. Het aardige aan deze band is, dat ze hun nieuwste album Common Ground (zie album art bovenaan) gratis weggeven.

Om het album te downloaden, klik hier.

« Review: Cage The Elephant – Thank You Happy Birthday | Video: The Pass – Walk Away »