Ontdek Oprechte Muziek!

Nieuwjaarspraatje

« Video: Triggerfinger ft. Tom Barman – Territorial Pissings | Recensie: Wooden Saints – I Know Why Your House Is On Fire »

Nieuwjaarsdag, de ochtend. De meeste Ekaya bezoekers liggen nog brak op bed, of begeven zich op wazige afterpartys. Het juiste moment om een nieuwjaarspraatje te houden. Over de successen van 2011 en dat wat 2012 gaat brengen. Met veel schouderklopjes op de eigen schouders. Pure zelfbevlekking. Genieten!

Groter groeien

Er zijn mensen die zeggen dat er tegenwoordig geen goede muziek meer wordt gemaakt. Nou ja, OK, Adele kan er wat hun betreft nog wel mee door. Maar dat soort muziek had je in hun tijd ook. Dit zijn niet de mensen voor wie Ekaya is opgericht. Graag verwijzen we die door naar radio 2. Ekaya ondervindt namelijk dagelijks dat er nog goede muziek wordt gemaakt! Ekaya is er wat dat betreft voor iedereen wiens tijd nu is!

“Hopelijk kunnen we in 2012 nog groter groeien, muziek te over…”

Ekaya wil graag nieuwe oprechte muziek ontdekken en ervaren. En dan die ontdekkingen en ervaringen met anderen delen. Dat lukt steeds beter! In 2011 zijn er meerdere muziekliefhebbers voor Ekaya gaan schrijven. Bovendien zijn er een aantal steengoede fotografen aan de slag geweest voor ontzettend gave live reportages. Om maar niet te spreken van een viertal zeer geslaagde videorapportages! Hopelijk kunnen we deze lijn in 2012 voortzetten en nog groter groeien. Muziek te over!

Voor wie mee wil schrijven of fotograferen, of graag zijn muziek onder onze aandacht brengt neem contact op!

Live

“Het ontdekken en beleven van muziek is in 2011 centraler komen te staan”

tot voor kort richtte Ekaya zich voornamelijk op het recenseren van albums. Begin 2011 kwam de nadruk echter ook steeds meer op streaming audio en video te liggen. In de zomer van 2011 resulteerde dat in een compleet nieuw design, waardoor het ontdekken en beleven van muziek centraler is komen te staan.

In 2011 is Ekaya zich ook meer gaan richten op live recensies en rapportages . Dat smaakt naar meer! Veel meer!

Met Indiestad, Huntenpop, Explore The North, Speedfest, Crossing Border en PIAS[NITES] hebben we een aantal hele gave festivals mogen verslaan en natuurlijk de nodige ervaring mogen opdoen. In 2012 breiden we dit lijstje graag uit. Suggesties zijn welkom!

Wensen

Wat valt er concreet nog te wensen voor 2012? Doorgaan met hetzelfde enthousiasme natuurlijk. Maar hopelijk ook een groter volume aan recensies, foto’s, audio, video, interviews en festivalverslagen.

Omdat het allemaal liefdewerk oud papier is kunnen we sponsors goed gebruiken!

Voordat je aan de kleffe koud geworden appelflappen en oliebollen in de Ekaya kantine kunt beginnen, rest mij enkel iedereen die bijdraagt aan Ekaya, alle muzikanten en al onze lezers een buitengewoon goed, gezond en muzikaal 2012 te wensen. We zien je graag terug!

-Edward

« Video: Triggerfinger ft. Tom Barman – Territorial Pissings | Recensie: Wooden Saints – I Know Why Your House Is On Fire »