Ontdek Oprechte Muziek!

Nieuws: Hoe je toch nog naar Lowlands kan

« Review: Joseph Parsons – Hope For Centuries | Video: Explosions In The Sky – Last Known Surroundings »

Had je de moed al opgegeven? Dacht je dat 2011 een Lowlandsloos jaar zou worden? Dat je Arctic Monkeys, Fleet Foxes en Elbow zou moeten missen? Niet getreurd, ondanks dat Lowlands in 2 uur was uitverkocht, bestaat de kans nog steeds dat je er heen gaat! En dat allemaal dankzij Grolsch…

Bierbrouwer Grolsch heeft een sponsor samenwerking met de organisator van Lowlands, Mojo concerts. Het wil daarmee uitdragen voor live muziek en daarmee voor indie te staan. Als je jezelf als sponsor dan serieus neemt dan geef je je tickets natuurlijk niet weg aan een stel bobo’s, dan zorg je ervoor dat die kaarten ook daadwerkelijk bij de ware muziekliefhebbers terecht komen.

Hoewel Grolsch je graag een beugeltje ziet openen op het Lowlands terrein hoef je je, om kans te maken op kaarten, niet klem te zuipen. Je moet simpelweg met regelmaat terugkeren naar de site www.lowleaks.nl. Vanaf 27 juni worden daar namelijk met regelmaat opdrachten gelekt, voer zo’n opdracht uit en wie weet bivakkeer jij van 19 t/m 21 augustus wel in Biddinghuizen!

Succes en cheers!

De eerste Lowleaks opdracht komt van Kluun…

« Review: Joseph Parsons – Hope For Centuries | Video: Explosions In The Sky – Last Known Surroundings »