Ontdek Oprechte Muziek!

Ekaya’s Shorties: Lola Dutronic – Belle And Sebastian – Antony And The Johnsons

« Review: The Late Call – You Already Have A Home | Video: Black Mountain – The Hair Song »

+++ Youtube Verwijdert Lola Dutronic Video +++

Als een videoclip naaktheid bevat, dan mag die niet ongecensureerd op Youtube worden vertoond. Derhalve is de clip bij Lola Dutronic’s ‘Whisper’ van Youtube verwijderd.

Op Ekaya kun je de clip nog altijd zien, in plaats van de Youtube versie hebben we nu de door Vimeo gestreamde versie online gezet. Oordeel zelf, te expliciet of niet?

Check de clip hier (klik).

+++ Belle And Sebastian Schrijven Lied Over Jou! +++

De songs van Belle And Sebastian gaan vaak over het wel en wee van eenzame dromers, depressievelingen en mensen met liefdesverdriet. Dat is dan ook meteen de doelgroep…

Onderwerp en doelgroep gaan nu worden samengevoegd. De band heeft een prijsvraag uitgeschreven waarin deelnemers 300 woorden over liefde moeten schrijven. Over de winnaar van de prijsvraag zal door Belle And Sebastian een lied worden geschreven. Misschien wel over jou?

Check de prijsvraag hier (klik)

+++ Nieuw Album Antony And The Johnsons Gratis Te Beluisteren +++

Op 12 oktober komt het nieuwe album ‘Swanlights’ van Antony and the Johnsons uit (zie album art bovenaan + video onderaan). Dit kunnen we erover verklappen: De sound van Antony is ongewijzigd, het hangt nog altijd tussen dat van een man en een vrouw in…

Maar ga vooral niet op Ekaya’s mening af, oordeel zelf! Op Npr.org kun je het hele album gratis beluisteren! Check:

http://www.npr.org/ (klik)

« Review: The Late Call – You Already Have A Home | Video: Black Mountain – The Hair Song »