Ontdek Oprechte Muziek!

Ekaya’s Shorties: John Vanderslice, Fourteen Twentysix, Gratis Downloads!

« Video: Dr. Dog – Shadow People | Video: White Hills – Three Quarters »

+++ John Vanderslice geeft gratis EP weg! +++

“Nicest Guy In Indie Rock” John Vanderslice (Nederlandse voorouders?) geeft zijn nieuwste EP, ‘Green Grow The Tushes Grow’ (zie album art bovenin) gratis weg!

Het mooie is, je hoeft je DNA en bloed niet af te geven. Gewoon even op de volgende link klikken: http://johnvanderslice.com/green-grow-the-rushes-grow Alsjeblieft!

+++ De beste gratis muziek ter wereld +++

Je kunt nu in bezit komen van de beste gratis muziek ter wereld! Nou ja, het beste volgens de Zweedse indie blog SwedesPlease.

Zij maakten een selectie van gratis muziek uit 35 verschillende landen, van India tot Ierland. En ja, Nederland wordt ook vertegenwoordigd en wel door Apneu! Check: http://www.swedesplease.net/.

Om alle 35 songs te downloaden, klik hier

+++ Fourteen Twentysix als voorprogramma Turin Brakes +++

De donkerste rockband van Eindhoven, Fourteen Twentysix (video), speelt op 5 november in het voorprogramma van Turin Brakes in de nieuwe Club Massa, Eindhoven.

De populaire Engelse band Turin Brakes, bekend van hits als Painkiller en het recente Sea Change, komt voor dit exclusieve optreden speciaal naar Nederland. De Eindhovense heren van Fourteen Twentysix openen de avond aan de Dommelstraat met een speciaal akoestisch optreden. De Eindhovense rockers timmeren de laatste tijd flink aan de weg en beloven een mooi begin van de avond te verzorgen.

Frontman Chris van der Linden: “Het is natuurlijk een hele eer om met Turin Brakes op het podium te staan. We gaan er dan ook een topavond van maken!”

+++ Tip Ekaya! +++

Heb jij ook nieuws voor op Ekaya? Mail dan naar redactie@ekaya.nl!

« Video: Dr. Dog – Shadow People | Video: White Hills – Three Quarters »