Ontdek Oprechte Muziek!

Audio Upload: Granny’s Gun Collection – Albino Camel Train

« Recensie: Talking To Turtles – Oh, The Good Life | Video: Firehorse – Our Hearts »

Granny’s Gun Collection heeft een onvervalste underground sound. Met de EP ‘Cheerio, Imaginary Birds’ laat de band zien er geen problemen mee te hebben te flirten met breed uitgemeten psychedelische seventies rock. Geen wonder dat upload ‘Albino Camel Train’ meer dan zeven minuten duurt!

Lui als ik ben laat ik deze Utrechtse band graag iets over zichzelf vertellen: “Granny’s Gun Collection is een omstreden wetenschappelijk project, dat bestaat uit drie vreemdelingen die zichzelf op een zekere dag dronken en opgesloten terugvonden in een smerige kelder in het centrum van Utrecht na een avondje uit in december 1967.” Meer informatie op de website van dit bijzondere collectief.

Mag ik zeggen dat ik deze band fantastisch vind? Heus, er is veel ruimte voor verbetering en muzikale groei bij deze jongens, toch kan ik me zo voorstellen dat ze het in zich hebben menig zaaltje compleet plat te spelen alvorens een album te maken dat zich kan meten met bijvoorbeeld Black Mountain. Hier gaan we zeker meer van horen!

Moet jouw band ook op Ekaya? Ga dan backstage!

Bonus: Silver Tongue

« Recensie: Talking To Turtles – Oh, The Good Life | Video: Firehorse – Our Hearts »