Ontdek Oprechte Muziek!

Advertentiemogelijkheden Ekaya.nl

Ekaya.nl biedt adverteerders en promotors diverse mogelijkheden om een unieke doelgroep te bereiken. Daarnaast staan we zeker open voor creatieve ideeën. Neem bij vragen of behoefte aan meer informatie contact (klik) met ons op.

Advertorial

Benut de unieke mogelijkheden van een blog. Prijs je festival, optreden, hifi systeem of alternatieve kleding aan via een advertorial. Dat is een artikel aangekleed met foto’s en eventueel video waarvan de inhoud helemaal vrij is te bepalen.

Voorbeeld van een commerciële wallpaper: Explore The North

De Advertorial wordt opgenomen in de database van Ekaya.nl, zo bereik je niet alleen de unieke doelgroep van Ekaya, maar zorg je ook voor een (nog) betere zichtbaarheid in Google!

Wallpaper

De wallpaper is sfeerbepalend en uitermate goed zichtbaar op Ekaya. Bij uitstek geschikt om de lezers vam Ekaya mee te nemen in een beleving.

De aan te leveren wallpaper kan een bepaalde tijd ‘meedraaien’ met wallpapers die zijn aangeleverd door kunstenaars. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor bepaalde tijd één wallpaper op de achtergrond te tonen. Dit kan zeer goed worden gecombineerd met een banner.

Banner

Om direct in het oog van de bezoeker te springen biedt Ekaya.nl de mogelijkheid tot het plaatsen van een Leaderboard. Een banner van 728 bij 90 pixels, direct onder de navigatie en boven het logo van Ekaya. Ekaya.nl accepteert zowel flash- als gif-banners.

Combinatie

De grootste impact maak je door te combineren!

De grootste impact maak je door de verschillende mogelijkheden met elkaar te combineren. Je boodschap verspreidt zich dan zowel via social media, rss en op de site zelf!

Heb je zelf ideeën, wil je bijvoorbeeld een prijsvraag opzetten of mensen blij maken met een gratis optreden? We denken graag met je mee, neem contact (klik) met ons op!

Maak kennis met de doelgroep van Ekaya.nl >>

Contact

[gravityform id=7 name=Adverterenop Ekaya.nl title=false description=false]