Ontdek Oprechte Muziek!

Adverteren op Ekaya.nl

Ekaya biedt diverse mogelijkheden om te adverteren voor een zeer gerichte doelgroep. Banners en wallpapers behoren tot de mogelijkheden, maar ook aankondigingen van concerten of festivals middels zogenaamde advertorials.

Graag vertellen we je alles over de advertentiemogelijkheden op Ekaya.nl en laten we je kennis maken met onze bezoekers. Ben je benieuwd naar de effectiviteit voor je campagne? Neem dan contact met ons op!

Doelgroep

Publiek bij Triggerfinger, door Marco Smeets

De gemiddelde bezoeker van Ekaya hecht grote waarde aan het beleven van een unieke ervaring. Vandaar zijn voorliefde voor onafhankelijk gemaakte muziek (indie). Hij is authentiek, onafhankelijk en uniek.

Maak kennis met de doelgroep van Ekaya.nl! >>

Mogelijkheden

Ekaya.nl biedt je verschillende effectieve manieren om jouw concert of festival onder de aandacht te brengen. Of reclame maken voor je webshop met ultiem coole en unieke kleding of zeer kwalitatieve hifi sets.
Traditioneel, via een wallpaper, een advertorial (aankondiging) of een banner. Maar het kan ook anders! We hebben creativiteit hoog in het vaandel staan, dus we staan zeker open voor jouw inbreng.

Lees meer over de advertentiemogelijkheden >>

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten het adverteren op Ekaya, vul dan dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

[gravityform id=7 name=Adverterenop Ekaya.nl title=false description=false]